napelemes kandelláber

A napelemes kandelláber rövid bemutatása

A termék környezetbarát megoldást kínál a kültéri világítás terén. A napelemes kandelláber esetén hálózati betáplálásra nincs szükség. További előnye, hogy az év minden szakában kiválóan ellátja a feladatát. A felépítését illetően egy oszlopból áll, aminek a felső részén egy lámpatartó kap helyet. Erre kerül rá maga a panel és a LED lámpatest.

Az alsó részében, illetve a vasalatban kap helyet az akkumulátor. Az oszlopot egy betonozott alapba rögzítik, így a stabilitás kifogástalan. A működését illetően, a panel a napsugárzásból állítja elő az energiát, amit az akkumulátorban tárol. A napelemes kandelláber az esti órákban, sötétedéskor automatikusan működésbe lép és világítani kezd.

Köz- és magánterületeken egyaránt előszeretettel alkalmazzák. Maga az oszlop esztétikus kialakítású, amit többféle színben szerezhet be. Az üzletekben különböző teljesítményű fényforrásokkal ellátott variációkkal találkozhat, így a birtokához leginkább megfelelő típust választhatja. A napelemes kandelláber árakat a fényerősség és a kialakítás befolyásolja.