nike hátizsák

A Nike hátizsák tulajdonságai kiválóak

Még a legrövidebb utazásoknál is néhány alapvető dolgot magukkal kell vigyenek az emberek, ezért egy praktikus táska fontos szerepet tölt be. Sajnos az idő múlásával ezek elszakadnak vagy elkopnak. Ha ennek okán szeretne valaki Nike hátizsák tulajdonos lenni vagy egyszerűen csak megunta a régit, akkor kukkantson be a madeinpapp.hu internetes platformra!

Itt széles a választék és a legjobb az, hogy az árak sincsenek elszállva. Az Elemental típus összetételéről az kell tudni, hogy 100% poliészterből készült. A Nike hátizsák szilárd, szintetikus anyagának köszönhetően jól tűri a magas hőt, valamint szagmegkötő képességgel rendelkezik. A praktikus külső zsebekbe a kisebb dolgokat lehet belepakolni, míg a nagyobb részbe belefér a laptop, illetve egyéb dolgok.

A Nike hátizsák ára 8 990 Forintba kerül. Aki szeretne mást is rendelni a webshopból, az nézzen körül és tegyen a Nike hátizsák mellé! Ha a rendelés összege eléri a 15 ezer Forintot, akkor a szállítás ingyenes, ez pedig elég indok arra, hogy a vásárlók legalább ekkora összegben vásároljanak.