női bakancs

A női bakancs változatos felhozatalban

Télen mindig örömmel bújunk bele a meleg és kényelmes lábbelikbe. Rengeteg szuper női bakancs szerepel ilyenkor a kínálatban. Ezek mind stabilan tartják a lábat, a vastag bélésnek köszönhetően pedig biztosan nem fog ki rajtunk a zimankó.

Magas, illetve alacsony sarokkal rendelkező verziót egyaránt beszerezhetünk, színek tekintetében pedig egyáltalán nincs határ, akár egy ezüstösen csillogó női bakancs is landolhat a kosarunkban. Léteznek letisztult és meglehetősen extrém külsővel rendelkező modellek is, a szegecseknek, a csatoknak és a pántoknak köszönhetően, teljesen átlényegül ez a a klasszikus, a régi időkben csupán túrázáshoz használt fazon.

A puha szőrmés-prémes változatokba öröm belebújni a hideg reggeleken, a vidám színek jóvoltából pedig nem kell, hogy a kedvünk is szürkévé váljon a zimankó során. Az elegáns csizmák és a hótaposók mellett, egy szép női bakancs is helyet érdemel a szekrényben a fagyos hónapok során. Érdemes több darabot is beszereznünk, hogy minél színesebb stílusban léphessünk ki az utcára.