passzírozó

A passzírozó tökéletes babaételekhez

Ezt a kézi eszközt elsősorban arra használják, hogy az ételeket finom, egyenletes állagúra őrölje, szűrje, illetve pépesítse. A passzírozó segítségével eltávolíthatóak az olyan nem kívánt részek, mint a magok, a héjak vagy a keményebb darabok, miközben a tápanyagok megmaradnak.

A hengeres vagy a félgömb alakú passzírozó olyan erős anyagból készül, mint a rozsdamentes acél. Mielőtt igénybe venné, győződjön meg arról, hogy az étel megfelelő állapotban van! Például, ha zöldségeket vagy gyümölcsöket szeretne pépesíteni, akkor előbb meg kell főzni vagy párolni azokat, hogy megpuhuljanak. A passzírozó által gyorsan és persze egyszerűen átalakíthatóak a hozzávalók. Babaételek elkészítéséhez is remek opció.

A pürében nincsenek nagyobb darabok vagy rostok, így a pici könnyedén le tudja nyelni és megemészteni. Tartósítószereket és mesterséges színezékeket sem tartalmaz, így az étel természetes összetevőkből készül. A passzírozó minden háztartásban jól jöhet. Ha eddig még nem kerített sort a beszerzésére, akkor tegye meg mihamarabb!