pecsétgyűrű

A pecsétgyűrű divatos kiegészítő

Ezt az ékszert többféle anyagból és drágakőből készítik. A pecsétgyűrű elegáns és figyelemreméltó kiegészítő. A legnépszerűbb anyagok a készítés terén az arany és az ezüst. Az aranyból előállított variációk többnyire 14 karátosak.

Minden darab rendelkezik az eredetét és a nemesfémtartalmát igazoló hatósági fémjellel. Az online üzletekből való megvásárlása nagyon előnyös, hiszen kényelmes és gyors. A webáruházakban általában 40 napos pénz visszafizetési, valamint 60 napos cseregaranciát kínálnak. A pecsétgyűrű klasszikus és modern formában is beszerezhető. Ennek a történelmi ékszernek a históriája nagyon régen kezdődött. Persze akkoriban kevesen engedhették meg maguknak a viselését, hiszen hatalmas luxusnak számított.

Általában csak az előkelő réteg tulajdonában volt ilyen nemesfém. Manapság nem feltétlenül kell vagyonosnak lenni, hogy az ember viselhesse. Akár egyedi igény szerint is elkészíttethető a megálmodott darab, eltérő színű kövekkel és extra díszítőelemekkel. A pecsétgyűrű valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból.