periférikus szivattyú

A periférikus szivattyú állandó nyomást szavatol

Ipari, kerti és háztartásbeli munkálatok elvégzésekor gyakran igény mutatkozik valamilyen folyékony halmazállapotú anyag elszállítására. A periférikus szivattyú kiválóan alkalmas ezeknek a feladatoknak az elvégzésére. Ez egy olyan berendezés, ami a centrifugális erőn alapszik, a benne lévő járókerék egy koncentrikus csatornában forog, ami el van látva szívó és nyomó nyílással.

A szivattyuszaki.hu webáruházban többek között számos minőségi periférikus szivattyú áll az érdeklődők rendelkezésére. Érdemes itt vásárláskor körülnézni. Ezek a készülékek általában igen kisméretűek, persze azért vannak komolyabb változatok is. Előnyük a jelenleg forgalomban lévő többi pumpával szemben, hogy akár magas gáztartalmú folyadékot is képesek kidolgozni magukból.

Alkalmasak mindenféle szennyeződésmentes folyadék szállítására és a nyomás fokozására is, minden olyan területen, ahol nem a mennyiség a fontos, hanem a víznyomás stabilitása. A webhelyen olyan elismert gyártók periférikus szivattyú modelljei lelhetőek fel, mint amilyen a Foras, a Calpeda és a Pedrollo.