Polifarbe

A Polifarbe ragyogó színei

Az otthonunk falait bizonyos időközönként ajánlott újra festeni, a falfelületeken megtapadt por és egyéb szennyeződések, baktériumok és különböző kórokozók, az esetleges gombák és penész spórák megtelepedése miatt. Ezek mind kedvezőtlenül befolyásolják a mikrokörnyezetünk levegőminőségét, ezért érdemes 2-3 évente tisztasági festést végezni különösen a központi helyiségek (mosdó, konyha, gyerekszoba, hálószoba) esetében, vagy ahol kisgyermek, háziállat is van a családban.

A Polifarbe falfestékek magas minőségű kül- és beltéri használatra alkalmas termékek, amelyek széles választékban kaphatók a festekarena.hu weboldalon. Jellemzőjük a magas minőségű alapanyagon kívül, a hosszú élettartam, a kiadósság és a ragyogó színskála.

Miután kiválasztottuk a kívánt színárnyalatot, a falfelületet megfelelően elő kell készíteni, a festendő felületnek száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatot le kell kaparni, csiszolni, az esteleges hibákat glettel javítani. A Polifarbe az alapozáshoz, gletteléshez, festéshez kiváló minőségű termékeket kínál széles választékban.