A progeszteron krém használata nem bonyolult

Progeszteron krém használata
Progeszteron krém használata

Sok hölgy azért idegenkedik a yam gyökérből készült krém használatától, mert azt gondolják, hogy túl bonyolult lenne az alkalmazása. Pedig valójában nem olyan bonyolult a progeszteron krém használata, mint ahogyan azt sokan hiszik, mert pontos szabály született arra, hogyan kell ezt alkalmazni. A hölgyeknek a ciklus második felében, a 12. naptól kezdődően kell elkezdeniük a krém kenését, amit egészen a menstruáció megjelenéséig kell folytatni.

A progeszteron krém használata ennek megfelelően bő két hétig tart, tehát ezzel kell a hölgyeknek kalkulálniuk. A készítményt olyan helyekre kell felkenni, ahol vékony a bőr, hogy a hatóanyagok minél könnyebben felszívódhassak. Erre kitűnően alkalmas az alkar és a felkar belső része, hiszen ez a hely igazán könnyen elérhető a progeszteron krém használata során. Előnyös lenne, ha a nők alaposan belemasszíroznák a készítményt a bőrbe, majd hagynák, hogy a felszívódjon. Nem érdemes ruhát felvenni a termék felkenése után, mert így a testnek nem lesz alkalma arra, hogy bejuttassa a bőr alá a hatóanyagokat.

A progeszteron krém használata során, természetesen figyelni kell a szervezet reakcióit is, mert bizonyára lesz eredménye a használatának. Sokan arról számolnak be, hogy több nap elteltével jelentkezik a menstruációjuk, mint korábban. Más hölgyek pedig azt tapasztalják, hogy csökkennek a mióma és az endometriózis tünetei, ami nagyon előnyös, hiszen ezek a betegségek nagy fájdalmat okozhatnak. Persze nem szabad figyelmen kívül hagyni a lelki fájdalmakat sem, mert a nők rengeteget szenvednek amiatt, hogy nem tudnak teherbe esni.

A progeszteron krém használata egy új élet létrehozásához is hozzásegítheti a párt, mivel a hormonnak hála, a megtermékenyített petesejt képes lesz jobban beágyazódni. A progeszteronnak köszönhetően azonban nagyobb esély mutatkozik majd arra is, hogy a magzat megmarad, ezért rengeteg hölgy határoz úgy, hogy a progeszteron krém használatának útján próbál meg teherbe esni. A WiseTree Naturals termékének köszönhetően, Ön előtt is nyitva áll ez az út, ezért látogasson el a vállalat honlapjára, ha ki szeretné próbálni ezt a remek készítményt!