Rábalux

A Rábalux innovációs újításai

Egy hosszú nap végén mindenki arra vágyik, hogy az otthonában lazíthasson. Érdemes kihoznunk a maximumot a lakóterünk adottságaiból és mindehhez olyan márkaneveket is segítségül hívhatunk, mint amilyen például a trendet alkotó Rábalux. A gyártó a kültéri és a beltéri megvilágítás tekintetében egyaránt kitűnő megoldásokat vonultat fel.

Az Orchidea lámpák a klasszikus stílus lehengerlő és időtlen főszereplői, a letisztult, fehér alabástrom búra magával ragadó hatást kölcsönözhet egy nagyobb étkezőbe vagy kényelmes nappaliba.

A különlegessége továbbá, hogy a magassága a láncszemek rövidítésével módosítható. A Rábalux Nizza falilámpa elegáns üvegbúrájával és antik arany tónusával unikális összetevője lehet a terasznak vagy a bejárati résznek.

Aki a rusztikus megjelenés helyett a modern csillogást választaná, annak érdemes megtekintenie az Astrella fali lámpát. Mindezek mellett, számos különböző stílusjegy megtalálható a Rábalux kínálatában. Gazdag felhozatal garantálja a választás sokoldalúságát.