Ryanair kézipoggyász

A Ryanair kézipoggyász megfelel a szabályzatnak

A Ryanair légitársaság igen népszerű az utazók körében, rengetegen választják. De ha nem akarunk többletköltségre számítani, akkor mindenképpen tiszteletben kell tartanunk a repülőtársaság Ryanair kézipoggyász tekintetében meghozott szabályait.

10 kg-os súlykorlát van meghatározva, aminek az elosztását úgy kell intézni, hogy benne legyen a nagyméretű, vagyis az 55x40x20 cm és a kisméretű, 35x20x20 cm nagyságú Ryanair kézipoggyász egyaránt. Arra kifejezetten tanácsos figyelni pakolás közben, hogy semmiképpen ne lépjük túl az együttes súlyhatárt, mert annak többletkiadás lesz a vége.

Ha még nem rendelkezik olyan kofferrel, amit felvihet a repülőgép fedélzetére, akkor keresse fel a taskam.hu webáruházat, aminek a termékpalettáján biztosan talál az ízlésének, igényeinek és a légitársaság szabályainak megfelelő terméket! A kínálat magába foglal puha- és keményborítású, vidám mintával, színekben előállított Ryanair kézipoggyász modelleket. Ezek nagyon tartósak, színvonalasak és divatosak egyaránt.