ryanair kézipoggyász

A Ryanair kézipoggyász megszabott mérete

A Ryanair repülőgépek fedélzetére egyetlen bőröndöt szabad felvinni és ennek méretei meg kell feleljenek a társaság állította szabályoknak is. Nem lehet nagyobb a Ryanair kézipoggyász, mint 40x20x25 cm. Szerencsére, a bőröndgyártók igazodnak a repülőtársaságok szabványaihoz, így mindenféle méretben vásárolható kézipoggyász.

Ha Ön a közeljövőben utazást tervez, érdemes felkeresnie a taskam.hu webshopot, ahol biztosan talál olyan koffert, ami az igényeinek és a választott társaság szabályainak egyaránt megfelel. Ryanair kézipoggyász is sokfajta található meg a webáruház termékpalettáján, méghozzá több színben, anyagból és kialakítással. Egy ilyen utazótáskával garantált az elegáns megjelenés és a praktikusságához sem férhet kétség.

Nemcsak szín, hanem alapanyag, márka és ár alapján dönthetünk valamelyik koffer mellett, ha használjuk az oldalon felfedezhető termékszűrőt. Minőségi Ryanair kézipoggyász birtokában, a számunkra fontos dolgainkat, holmikat utazás közben is mindig magunk mellett tarthatjuk.