samsung a52

A Samsung A52 rövid bemutatása

A mobiltelefon nélkülözhetetlen része a mindennapoknak, hiszen általa gyűjti be az ember a legtöbb információt, tartja a kapcsolatot az ismerőseivel és intézi az ügyeit. A Samsung A52 híres a megbízhatóságáról és a strapabíróságáról.

A készülék 6,5 colos Full HD felbontású Super AMOLED kijelzővel van ellátva, ami nem kevesebb, mint 800 nites fényerőre képes. A fizikai méretet illetően 159,9*75,1*8,4 mm és 189 g a súlya. Műanyag borítást kapott, ami az IP 67 tanúsítvány szerint víz- és porálló. A hátlapra 64 Mp főszenzor került, optikai képstabilizátorral. A Samsung A52 szelfi terén is megállja a helyét. Erről a kijelzőbe szerelt 32 Mp érzékelő gondoskodik.

A mobilban egy 4500 mAh akkumulátor lapul, ami egyébként támogatja a 25 V gyorstöltést. A készülék 4G és 5G variációban egyaránt beszerezhető. A két modell között kamerák és aksi tekintetében nincs különbség. Kiváló ár-érték arányban szerezhető be. A Samsung A52 megvásárlását az interneten keresztül is intézheti, amennyiben nincs ideje a hagyományos üzleteket járni.