skót whisky

A skót whisky érlelési ideje

A szeszesitalok esetében is rendkívül fontos szempont, hogy azok természetes alapanyagokból legyenek készítve, hagyományos eljárással. A vonatkozó előírások alapján, skót whisky névvel kizárólag a Skóciában előállított italokat lehet ellátni. Lényeges továbbá, hogy azokat legalább 3 éven és 1 napon át érleljék.

Csak természetes alapanyagokat használnak fel a skót whisky készítéséhez a szakemberek. Az így előállított italról kijelenthető, hogy igazán magas minőséget képvisel. Mindig fel kell tüntetni a címkén az ital érlelési idejét.

Ez arra vonatkozik, hogy az adott nedű hány évet töltött tölgyfahordóban, mire érett lett a palackozásra. Nagyon jó ötlet lehet ezt a finomságot ajándékba adni, ugyanakkor remek döntés saját fogyasztásra is beszerezni.

Az online vásárlás kényelmét is kihasználhatjuk, hiszen a skót whisky forgalmazását több webáruház is végzi. Például az idrinks.hu webáruház igen jó anyagi és egyéb feltételekkel kínálja ezt az alkoholos italt, ezért megéri minél előbb felkeresni.