szolárium krém

A szolárium krém stimulálja a vérkeringést

Senki előtt nem titok, hogy a barnulás során a bőr kiszárad. Így a napbarnított bőr nem mindig tűnik gyönyörűnek és ápoltnak. Ezért fejlesztettek ki egy olyan speciális eszközt, mint amilyen a szolárium krém is, ami aktiválja a barnulási folyamatot, de egyúttal táplálja a bőrt, hozzájárulva a nyári barnaság korai megszerzéséhez.

A szoláriumok látogatásakor az általánosan elfogadott szabályok arra figyelmeztetnek, hogy a barnulás megkezdése előtt sajátos kozmetikumokat kell alkalmazni a testen. Bár az ott lévő csövek közvetlen ultraibolya sugarai szinte ugyanolyan hatást gyakorol a testre, mint a napsugár, a szolárium krémen kívül nem szabad egyéb kozmetikumokat használni a napozáshoz.

A hagyományos napvédő szerekkel ellentétben, ezek nem tartalmaznak fényvédőt. Ennek oka az a tény, hogy a két kozmetikai termékeknek a tevékenysége és feladatai némileg eltérnek. Amíg a fényvédőt úgy tervezték, hogy megvédjen a sugárzás káros spektrumától, addig a szolárium krémben nincs erre szükség, ezért ez inkább a vérkeringés fokozására összpontosít.