A Tacticsport trambulin változatai és kiegészítőik

Tacticsport trambulin

A trambulinon való ugrálás remek szórakozás, ugyanakkor kiváló testmozgás is, hiszen mindenegyes izmot igénybe vesz. Léteznek direkt fitnesz változatok is, amelyek beltéri testedzésre lettek kialakítva, sőt, speciális, versenyekre készült verziók szintén vannak. A Tacticsport trambulin kínálatában mindhárom típus szerepel, illetve cserealkatrészek is beszerezhetőek innen.

Így, ha megsérülne az ugráló felület, elszakadna a védőháló vagy eltörne egy rugó, akkor az eredetivel megegyező darabbal cserélheti ki, hogy továbbra is maximális biztonságban lehessen használni. Ugyanakkor, a Tacticsport trambulin takaróponyvát is kínál, amivel nem a felhasználó biztonságát lehet növelni, hanem magát a terméket védheti meg a portól vagy éppen az időjárás viszontagságaitól.

Továbbá rugóvédőt is vásárolhat, amennyiben eredetileg is volt a trambulinon, akkor csereeszközként, ha pedig nem adtak hozzá, akkor azért, hogy megelőzze a sérüléseket. A Tacticsport trambulin kategóriája jelenleg 130 terméket tartalmaz, így egészen biztosan Ön is talál valamilyen érdekes dolgot ezek között.