Tatra tea

A Tatra tea domináns ízei

Az igazán különleges italok bizony megérdemlik a fogyasztóktól az elismerő, méltató szavakat. Ha valóban egyedi ízű nedűt szeretnénk a poharunkban tudni, szavazzunk bizalmat a Szlovákiából származó likőrkülönlegességnek!

A Tatra tea egyedi receptúra alapján készül, aminek a gyógynövények a domináns szereplői. A számos gyógynövény és a teaalapú speciális nedű kombinációjaként létrejövő Tatra tea roppant emlékezetes íz-élménnyel ajándékozza meg a szeszesital fogyasztóját.

Ez az élmény bizony elsöprőre sikerülhet, különösen abban az esetben, ha még nem volt szerencsénk eddig a szlovák párlathoz. A Tatra tea, mint brand, 3 típusú produktumot számlál a soraiban, a gyümölcsöst, az abszolút gyógynövényest és a teaalapú jegyekkel domináló italokat.

Mindegyik verziónak egyébként eltérő az alkoholtartalma, így mi vásárlóként teljes mértékben az egyéni elképzeléseinkre szabhatjuk a döntést. A legerősebb Tatra tea 72%-os, így csak és kizárólag azoknak ajánlott, akik tisztában vannak azzal, hogy mire vállalkoznak.