termelői méz

A termelői méz természetes finomság

A mesterséges adalékanyagok – színezékek, ízfokozók, tartósítószerek – jó ideje tartó „virágkorában” nagy kincsnek számítanak a természetes összetevőjű, egészséges élelmiszerek. A környezetszennyezéstől mentes virágmezőkön szorgoskodó méhektől származó termelői méz pontosan úgy kerül a vásárlók kosarába, ahogyan azt a rétek apró munkásai előállították.

A több évtizedes múltra visszatekintő debreceni BeoBee családi méhészet kínálatára teljes mértékben érvényes ez az állítás. A vállalkozás virtuális boltjából megrendelhető termelői méz alapanyagául szolgáló nektárt Magyarország kiemelten védett nemzeti parkjaiból gyűjtik a méhek. Ez már önmagában biztosíték a prémium minőségre.

A bioméhészet webáruházában, a hungarikumként ismert akácméztől kezdve, a pikáns ízű hársmézen és az igazi különlegességnek számító bodzás krémmézen át a hortobágyi vadvirágmézig, rendkívül gazdag a felhozatal. A kulináris élményt kínáló és szervezetünk egészséges működését is elősegítő termelői méz mellett, itt propolisztinktúrát és egyéb immunerősítő méhészeti termékeket is találunk.