textilfesték

A textilfesték ismertetése röviden

A terméket arra a célra használják, hogy a különböző ruhadarabokat színesebbé és egyedibbé tegyék. A textilfesték megszáradása után a vasalás következik, ami a fixálás szempontjából elengedhetetlen művelet, hiszen ez teszi örökössé a motívumot a szöveten.

A széles termékkínálatban jelen van a delicate változat, ami hatalmas közkedveltségnek örvend a felhasználók körében. Rendkívül különleges, hiszen jól stencilezhető, vízbázisú és selyemfényű. A normál variációkat szivaccsal, ecsettel vagy egy csőrös flakon segítségével fel lehet vinni a ruhára. A textilfesték spray kiszerelésben is megvásárolható. Ezt általában nagyobb felületek gyors színezésére alkalmazzák. A tisztítással kapcsolatban meg kell említeni, hogy a mintával ellátott szöveteket kímélő programon, 30 fokon célszerű mosni.

Ha megfogadja ezt a tanácsot, akkor a ruhára festett minta puha tapintású lesz. A dekoráláshoz javasolt filcet használni, ami kifejezetten erre a célra lett megalkotva. A textilfesték és a toll beszerzését követően, bátran belevághat a feladatba.