Thesera kezelés

A Thesera kezelés az arcon és a nyakon is alkalmazható

Az új generációs, bőrbe olvadó PDG szálas kezelések eredményei egyszerűen lenyűgözőek. A Thesera kezelés egy vadonatúj koreai módszer, amellyel azonnali arc- és nyakemelést, valamint hosszú távú kollagén építést érhetünk el. Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb szépészeti szolgáltatás, mivel olyan eredményeket képes produkálni, amelyeket korábban csak sebészeti eljárásokkal, injekciókkal vagy gépekkel lehetett elérni.

A Thesera kezelés nagyon pihentető, és azonnali, valamint hosszú távú eredményeket egyaránt hoz. Ehhez a piacon elérhető legmodernebb esztétikai technológiát alkalmazza. Ahelyett, hogy tűt kellene igénybe venni a szálak behelyezéséhez, ez az eljárás egy Transfer Double Nanosphere nevű technológiát használ, ami során apró kis lyukakat képeznek az epidermiszben.

A Thesera kezelésnél a szálakat folyékony gél formájában alkalmazzák, és a bőrbe helyezik, ahol a kis lyukakon keresztül mélyebbre hatolnak a bőr alsóbb rétegeibe. Ily módon a hagyományos szálakhoz hasonlóan hatnak a bőrbe hatolva és a kollagént vonzva.

Lifting és feszesítő hatása van a Thesera kezelésnek

A 2011 óta alkalmazott, Dél-Koreából származó, csúcstechnológiát képviselő, nem invazív lifting eljárás célja, hogy megemelje a megereszkedett bőrt, javítsa annak rugalmasságát, láthatóan csökkentse a ráncokat, növelje a bőr sűrűségét és térfogatát, valamint összehúzza a pórusokat.

A Thesera kezelés azonnali, valamint hosszantartó hatást biztosít a bőr megemelésében, és láthatóan csökkenti a ráncokat. Továbbá serkenti a természetes kollagéntermelést, ami a kezelést követő 3 hét alatt fokozott eredményeket mutat. Az egyedülálló TDN technológia eltávolítja a faggyút és a salakanyagokat az epidermiszből. Emellett segít szabályozni a sejtmegújulási ciklust.

A Thesera kezelés bármilyen bőrtípuson és bőrszínnel rendelkező férfiak és nők esetében egyaránt alkalmazható. Tehát mindenkinek szól, aki szeretné lelassítani az öregedés folyamatát és dacolni a már meglévő ráncokkal. Ha Ön is szeretne többet megtudni a Thesera kezelésről, vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy megismerje ezt a forradalmi szépészeti eljárást!