Thesera

A Thesera kezeléssel kisimulnak a ráncok

Vannak bizonyos eljárások, amelyek a fiatalság megőrzéséhez járnak hozzá. A nők különösen érzékenyek a ráncok kialakulásáért, így sokan a Thesera eljárást választják. Ez az egyik legmodernebb kezelés, ami megelőzi a bőr öregedését és elősegíti annak a fiatalodását. Egészen pontosan a már meglévő ráncokat halványítja és megelőzi azoknak a kialakulását. Pihentető, 1 órás kezelés keretein belül lehet ezt igénybe venni. A Thesera módszer nem fájdalmas, nem használnak hozzá tűt, azonban annál kellemesebb és hatékonyabb.

Ahogy minden kozmetikai kezelésnél, itt is az arcbőr megtisztításával kezdenek, amikor eltávolítják a felgyülemlett halott hámsejteket. Ezt követik az olvasztott PDG szálak, a Hydra Booster, majd a legvégén az ampulla. A mélyebb ráncok már az első kezelés után kezdenek kisimulni, mert a Thesera serkenti a kollagéntermelést. Ezáltal egyre fiatalosabb lesz a megjelenése. Persze nem elég egyetlen alkalommal részt venni az eljáráson, hanem javasolt többször megismételni azt.

A kozmetikusok külön kurzuson kell elsajátítsák a Thesera kezelés lépéseit és a termékek felhasználási módját. Egyáltalán nem mindegy, hogy az adott készítményt mivel és milyen módon viszik fel az arcbőrre. Minden esetben elégedett klienst szeretnének látni távozni, így szükséges a maximumot kihozni a termékekből. Szerencsére, az eredmény látványos lesz, csupán többször kell azt megismételni.

Ha szívesen megtudna többet a Thesera kezelésről, akkor látogasson el a Tante honlapjára! Itt részletes leírást fog találni a készítményekről, a kezelésről, illetve annak az előnyeiről. A vitaminok, aminosavak és a méregtelenítő hatású összetevők együttes erejével frissen és fiatalosan tartják a bőrt. Ez azt jelenti, hogy egyre rugalmasabbá és feszesebbé válik az arcbőr. Ennek a jótékony hatása még a kipihentebbnek tűnő arcbőr. Egy próbát mindenképpen megér a Thesera kezelés, mert semmi veszítenivalója nincs. Élvezze a pihentető kezelést, ami nemcsak fizikailag frissíti fel, hanem lelkileg is jót tesz!