túlméretes szállítás

A túlméretes szállítás egyedi eset

Bizony vannak helyzetek, amelyeket különleges módszerekkel lehet megoldani, de szerencsére léteznek cégek, amelyek direkt ezekre specializálódtak. A túlméretes szállítás bizonyos szempontból rendkívülinek számít.

Ezzel a problémával valószínűleg nem találkoznak a hétköznapi emberek, ugyanakkor a cégek annál inkább. Ha valaki gondolkodott már az óriási energiatermelő szélmalmokon és ezek felépítésén, akkor rájöhetett, hogy valamilyen spéci megoldással kerülnek a mezőkre. A túlméretes szállítás procedúráját lebonyolító konvojjal már sokan találkozhattak, akik autóznak. Ma már több vállalat is bonyolít ilyesféle megbízásokat. A Raben Group Magyarországon egyedülálló szolgáltatást kínál minden ügyfelének, így őket szívesen ajánljuk bárkinek.

A túlméretes szállítás menetét nem egyszerű kivitelezni, mivel ilyenkor több dologra oda kell figyelni. A közutak nem alkalmasak arra, hogy hétköznapi metódussal hatalmas rakományokat szállíthassanak a kamionok. A túlméretes szállítás során többféle engedély és esetenként hivatalos kíséret is szükséges.