parafa lap

A vegán és környezetkímélő parafa lap

Valami letisztultra vágyik? Olyan dekorációra, ami ízléses és természetes? Mindenki szeretné a saját életterét olyan dekorációval ellátni, ami saját stílusa mellett meghittséget érzékeltet. A parafa lap remek alapanyagnak bizonyul. Ez a dekorációs célokra szánt 1,5 mm vastagságú lap könnyen vágható, festhető, pecsételhető.

A jó minőségű parafa lap ellenálló, tartós. Népszerű megoldás napjainkban a falra helyezett parafa lapokból készült tábla, festmény. Csak a képzelet szab határt. Amellett, hogy mutatós elemet varázsolhatunk belőle, óvja a falat, felületeket a szennyeződéstől. Könnyen készíthetünk parafa lapból pohár alátétet is.

Védi az asztalt a szennyeződéstől, üvegasztal esetén a karcolásoktól is. A parafa, mint alapanyag, kimondottan trendi. Környezetbarát és vegán. Készül belőle ékszer, óra, de még pénztárca és táska is. Puha tapintású, mégis terhelhető anyag. Ha Ön is kisebb ökológiai lábnyomot szeretne hagyni, válasszon dekoráláshoz is környezetbarát, környezetkímélő alapanyagokat! Sok kicsi, sokra megy.