A világ különböző brandy sajátosságok

Sokan szeretik a különleges szőlőborból készült minőségi szeszesitalokat. Az ilyen típusú párlat alkoholtartalma 35 körül mozog, de az igazán finom brandy akár 60 fokos is lehet. Fahordóban érlelődik, innen származik gyönyörű barna színe. Minél több ideig pihen a hordóban, annál zamatosabbá és értékesebbé válik az ital. Bármely típusú étkezéshez ajánlott, önmagában picit hűtve vagy jégkockára öntve. Az örmény brandy különlegesen fűszeres aromájával hódít. Íze erős, gyümölcsösen szőlős. Színe leginkább a borostyánhoz hasonlítható.

Ezzel szemben, egy Spanyolországból származó fajta az egyediségével hódít. A modern és a hagyományos feldolgozási technikákat ötvözve készül el ez a brandy. Kifejezetten szobahőmérsékleten fogyasztva adja ki az igazi aromáját. Prémiumminőséget képvisel, teljes illatjegyeivel hódít. Mazsola és szilva érezhető benne. 25 évig érlelődik, gondos odafigyelést igényelve. A franciák sem maradhatnak ki a mezőnyből, akik minden évjáratot feltüntetnek az üvegen, így biztosítva fogyasztóknak a magas minőséget.