Whiskey

Kiváló minőségű whiskey

A világ egyik legnépszerűbb és legkarakteresebb szeszesitala a whiskey, amit Ön is megvásárolhat a diszkontital.hu nagykerből. Az erjesztéssel készült alkohol tökéletes választás ajándékként is. A whiskey igazi különlegesség, ami nagy népszerűségnek örvend. Az alkohol alapvetően gabonafélékből készül, mint például árpa, kukorica, árpamaláta vagy rozs.

A folyamat során a gabonát erjesztik, majd lepárlással alakítják át szesszé. A whisky érlelésének fő alkotóeleme a tölgyfahordó, ami gazdagabb aromát kölcsönöz a végterméknek. A fent említett alkoholt klasszikus formában, tiszta jéggel vagy vízzel teszik élvezhetőbbé, de különleges koktélok alkotóeleme is lehet. Bár az igazán bátrak magában fogyasztják, jég nélkül.

A whiskey ismert a sokoldalú felhasználásáról, legyen szó sütésről, pácolásról, sőt, akár desszertek ízesítéséről is. Az égetett szesz valódi ízbomba, ami mindenkit magával ragad, a gazdag aromáival és karakteres, ám annál jellegzetesebb és erős ízvilágával. Bátran tegye próbára!