Xiaomi ár

A Xiaomi ár a készüléktől függ

Az efféle telefonok már évek óta hatalmas népszerűségnek örvendnek, de a hivatalos képviseletük 2019 végén alakult Magyarországon. A Xiaomi ár vonzó az embereknek, hiszen nem nevezhető magasnak. Ez senkit ne tévesszen meg, mivel mindenben felveszi a versenyt a többi gyártó készülékeivel. A csúcsmodelleken már 4 hátlapi kamera található, amelyekkel gyönyörű képeket lehet készíteni.

A telefonok kinézete előnyös, de a hardverekre sem lehet panasz. A Xiaomi ár változó, hiszen telefon és telefon között is van különbség. A kínálatban található mobilok minden változata OLED kijelzővel kerül az üzletek polcaira. Két csoportra oszthatóak a gyártó telefonja, a Redmi és a Mi.

Teljesítményben és kinézetben is vannak közöttük apróbb eltérések. A Mi széria nevezhető magasabb kategóriának, mivel erősebb processzort és nagyobb memóriát kapott. Egyedül méretben korlátozottabb, mint a Redmi, ezért az utóbbi lesz a jó választás, ha kedveli a nagyobb készülékeket. A Xiaomi ár természetesen az imént említettek alapján is változik.