xiaomi telefonok

A Xiaomi telefonok meghódítják az országot

Magyarországon már jó pár éve megjelentek a Xiaomi készülékek a piacon. A Xiaomi telefonok mellett ott vannak a tabletek, órák, rollerek és még megannyi kisebb-nagyobb kiegészítő, azonban a mobilok különleges helyen állnak.

A márka már az első években elnyerte az emberek tetszését, pedig nem sokszor találkoztunk velük a reklámokban. Ehhez szorosan kapcsolódik az a tény is, hogy a gyártók olyannyira hisznek ezekben a telefonokban, hogy nincs szükségük sem marketingesekre, sem értékesítői csapatra.

Úgy vélik, hogy mivel prémium kategóriáról és rendkívül kedvező árakról beszélünk, nincs szükségük reklámra. Az első okostelefont 2011-ben dobták piacra és azóta is rohamosan növekszik az eladások száma, ami azt jelenti, hogy működik a stratégiájuk.

Ha a Xiaomi telefonok egyszer megjelennek egy országban, hamar népszerűvé válnak, ami hazánkban is megtörtént. Ráadásul mindenki könnyen beszerzi, hála a jó áraknak és a kifogástalan minőségnek. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a számunkra ideálist.