Abaliget étterem

Abaliget étterem által kínált élmények

A függőleges terjedelmű Abaligeti-barlang a Mecsek leghosszabb járatrendszere, itt sétálva a túravezetők beavatnak a cseppkőalakzatok körüli hiedelmek, legendák világába. Az élménybe érdemes a tavaszi és az őszi látogatások során is bekapcsolódni. Abaliget étterem tekintetében is kuriózumot rejt magában, hiszen a gyógybarlang közelében egy különleges büfé várja a jóleső fáradtságtól elcsigázott és éhes vendégeket.

A környék változatos programkínálatával garantálja számunkra a minőségi szórakozást és az önfeledt pihenést. A Denevér Múzeum vagy a Denevér Tanösvény informál és élményt nyújt egyszerre, mindezt a nap bármelyik szakaszában megkoronázza az Abaliget étterem kínálata.

A Denevér Bisztró a barlangtúrát követően gasztronómiai kalandozásra hív minket. Érdemes megkóstolni a fűszeres steak burgonya kíséretében a ropogós rántott sajtot vagy az ízletes cigánypecsenyét. Abaliget étterem és látnivalók tekintetében is megér egy örömteli hétvégét. Pihenjünk a csodálatos környezetben, és töltődjünk fel!