Acana kutyatáp csirkével és hallal

Acana kutyatáp friss hozzávalókból
Acana kutyatáp friss hozzávalókból

Az állatoknak ugyanúgy szükségük van a rendszeres és változatos táplálkozásra, mint nekünk, embereknek. Csak így őrizhetik meg egészségüket és jó közérzetüket.

Házi kedvenceink megfelelő táplálásáról nekünk kell gondoskodnunk, ezért nem mindegy, hogy mivel etetjük őket. Az Acana kutyatáp tartalmaz minden olyan fontos összetevőt, amire egy életerős házőrzőnek szüksége van. Hűséges társaink is megérdemlik a csúcsminőségű táplálékot, ezzel ugyanis kifejezhetjük szeretetünket feléjük.

Az Acana kutyatáp abban különbözik a többi hasonló terméktől, hogy gondosan válogatott, friss, minőségi alapanyagokból készítik, így akár emberi fogyasztásra is alkalmas lenne. Fehérjeforrásként tanyasi csirkét, frissen fogott lazacot és friss tojást tartalmaz, míg a rostokról a hozzáadott hasított zab gondoskodik.

A ragadozóknak is szükségük van vitaminforrásokra, ezért az Acana kutyatáp készítésénél megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs is kerül a hús mellé. Így kedvenceit teljes értékű, mesterséges adalékoktól mentes, ízletes étellel kényeztetheti.