Airsoft termékek: pisztolyok, puskák, védőfelszerelések

Airsoft termékek vásárlása
Airsoft termékek vásárlása

Az airsoft egy kiváló csapatépítő, taktikai és bizalmi játék. Nagyon népszerű már hazánkban is. Egyre több üzletben megvásárolhatóak a szükséges airsoft termékek. Ez a játék igen hasonló a paintballhoz.

Viszont itt a golyó nem hagy festéknyomot a ruházaton, ezért az eltalált játékos saját maga kell jelezze a találatot. Ezzel természetesen kiesik a játékból. Ezért van nagy hangsúly a bizalmon és a becsületen. Az airsoft termékek legfontosabb kellékei minden bizonnyal a fegyverek.

Ezek tökéletes másolatai a valódi fegyvereknek, hiszen éppen úgy néznek ki, mint az igaziak. Viszont ezek nem fémből készülnek, hanem többnyire műanyagból. Sokkal kisebb energiával lövik ki a műanyag golyókat is, így az nem okozhat semmilyen sérülést.

Az airsoft termékek másik fontos tartozéka a megfelelő védőfelszerelés. Mert bár nem veszélyes a játék, azért egy bizonyos fokú védelemre szükség van. A védőszemüveg használata mindenképpen ajánlott, de sokan szívesen vesznek fel katonai öltözéket, hogy még jobban bele tudják élni magukat a játékba.