akkus fúró 

Akkus fúró, az egyszerű segítség

Napjainkban egyre többen választják az otthon, saját hatáskörben elvégezhető teendőket, amihez viszont rengeteg időre és energiára van szükség, valamint jó gépekre. Az akkus fúró a háztartásban mindig jól jön, hiszen megannyi feladatot képes ellátni.

Többek között alkalmas bútorok összeszerelésére, képek felfogatására, de a kisebb tárgyakhoz és berendezésekhez szintén kitűnően használható. Az akkus fúró könnyedén üzemeltethető, nem igényel nagyobb szaktudást sem, így bárkinek jó szolgálatot tehet a háznál.

A barkácsolás képviselői kimondottan nagy örömüket lelhetik ebben a szerszámban, mivel sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. További előnye, hogy optimálisan hordozható, ennek köszönhetően bárhová elvihető, a kábelek hossza nem fog akadályt jelenteni.

Az akkus fúró kényelmes és kellemes szabadságot ad a különféle munkafolyamatok során. Hosszútávon megállja a helyét, ezért nagy hasznát lehet venni. 3,6, 12, 18, 40 V teljesítményű gépek választhatóak, a leendő vásárló igényeinek megfelelően.