aktivitásmérő órák

Aktivitásmérő órák sokféle típusban

Minden kiegészítő érintőképernyővel rendelkezik, aminek köszönhetően egyszerű az irányítás. Az aktivitásmérő órák a Bluetooth funkciónak köszönhetően összekapcsolhatóak az okostelefonokkal. A párosítás után jelzik a bejövő hívásokat, az üzeneteket, a Facebook értesítéseket.

Ez nagyszerű lehetőség, hiszen nem kell a telefont a táskából vagy a zsebéből állandóan előszedni, hogy megnézze kereste-e valaki. Az aktivitásmérő órák funkciói között fellelhetőek kész edzéstervek, tippek, valamint javaslatok. Ha szeret sportolni, például úszni, futni, biciklizni, akkor valamelyik típusra le kell csapnia! Mozgás közben figyelemmel követheti a pulzusát és a vérnyomását. Ha a vízi tevékenységek közben van a kiegészítőre szüksége, akkor olyan darabot válasszon, amelyik nedvességálló!

A vízálló változatokat ATM szabvánnyal és számokkal jelölik. Az értékek határozzák meg, hogy mekkora mélységig használhatóak. Az aktivitásmérő órák esztétikus kialakítással rendelkeznek, így bárhol és bármikor viselhetőek.