alakformáló bugyi

Alakformáló bugyi rendszeres viselésre

Az alakformáló ruhákra nem mindig tekintettek olyan pozitívan, mint modern korunkban. Ennek részben az volt az oka, hogy a régimódi alakformáló bugyi meglehetősen kényelmetlen volt, párosulva azzal a negativitással, ahogy a társadalom elítélően vélekedett azokról, akik úgy döntöttek, hogy ilyeneket viselnek.

Még ma is vannak olyanok, akik azt feltételezik, hogy az alakformáló bugyi csak „plus-size” embereknek való. Ez egyszerűen nem igaz. Mindannyian élvezhetjük az előnyöket, ha rendszeresen ilyen ruhadarabokat viselünk. Nem számít, hogy vékony vagy a teltebb valaki, időnként mindannyian önbizalomhiánytól szenvedhetünk. Az alakformáló bugyik minden eddiginél több formában, méretben és kivitelben kaphatóak és az üzenet egyre egyértelműbb: ez a ruházat mindenkié. Nem kell elrejteni a gardrób hátsó részében és nincs ok arra, hogy szégyelld magad, ha ezeket viseled.

A választott darabtól függően, ezek miatt néhány kilóval karcsúbbnak tűnhetsz és sokaknál ez a cél, ha ilyen ruhaneműket vásárolnak.