arcfesték

Arcfesték a különleges átváltozásokhoz

A gyermeki fantázia nem ismer lehetetlent, így elég, ha a csemetéje behunyja a szemét és máris azzá változik át, amivé csak szeretne. A megfelelő színű, jó minőségű arcfesték révén a varázslat szemmel láthatóan megy végbe. A Snazaroo készítményeit használva biztosan senkit nem ér csalódás. A termék gazdag színskálájával a legkülönlegesebb ötletek is megvalósíthatókká válnak.

Ha gyermeke már eldöntötte, minek a bőrébe szeretne bújni, akkor legjobb a tematikus arcfestékek kínálatából választani. A vidám hóembertől kezdve, a szépséges jégtündéren vagy félelmetes vámpíron át a bátor tigrisig, bármihez találunk készletet, így a szerepjátékot igazi kalandként élheti meg a lurkó, a játszótársaival együtt.

A különböző kiszerelésben – kréta, toll, szivacs vagy korong formájában – kínált festékek egyaránt jó szolgálatot tesznek a maradandó élmények megteremtésében. Születésnapi zsúr, farsangi mulatság, netán másféle gyerekbuli szervezésekor mindenképpen ajánlatos többféle arcfestéket is beszerezni, hogy a kis vendégek közül mindenki a kedvenc állatfigurájává, mese- vagy rajzfilmhősévé változva vehessen részt a mókában.