leesésgátlós gyerekágy

Árkedvezménnyel kapható leesésgátlós gyerekágy

A kislányok és kisfiúk szobájába különböző színű és mintázatú berendezési tárgyak valók, bár a lényeg mindig az, hogy a kicsik a legnagyobb biztonságban legyenek a birodalmukban. Például egy szürke színű, kutyusokkal díszített leesésgátlós gyerekágy bármilyen nemű gyerkőc szobájában megállja a helyét és megadja azt a biztonságot, amire szüksége van.

Három méretben kapható a gyerekagybolt.hu webáruházban ez a bútor. Mindössze 27-30 cm magas az ágy, tehát könnyen fel tud mászni rá a kicsi. Ezen leesésgátlós gyerekágy alatt tágas ágyneműtartó is megtalálható, amit egyetlen mozdulattal fel lehet nyitni. Helykihasználás szempontjából nagyon fontos ez, hiszen az ágynemű mellett, sok mindent bele lehet pakolni.

Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen kényelmes, biztonságos, designos bútordarab túl sok pénzbe kerül, pedig ez nem így van. Az említett online szaküzletben ez a leesésgátlós gyerekágy jelenleg 12%-os árkedvezménnyel kerülhet a birtokodba, vagyis 59 990 Forintért, vagyis még spórolhat is egy jelentős összeget.