asztali LED lámpa

Asztali LED lámpa vezeték nélküli töltővel

Sokkal jobban halad a munka a megfelelő fényviszonyok mellett. Ehhez érdemes egy intuitív megoldásokkal felszerelt asztali LED lámpa beszerzése.

Hogy miért? Rengeteg érvet lehet felhozni az előnyeivel kapcsolatban, amit értelemszerűen a modern technológiájának köszönhet. Aki sokat dolgozott neon fény mellett, az tudja, hogy mennyire fárasztja a szemet a neon vibrálása.

A hagyományos izzóknak kétség kívül kellemes fényük van, viszont sok hőt termelnek, ami kimondottan előnytelen egy asztali lámpa esetében, nem beszélve arról, hogy akár 10-szer többet fogyasztanak, mint egy asztali LED lámpa, amelyek között akkus változatokat is találhatunk. A LED köztudottan hosszú élettartammal rendelkezik, ezért nem kell az izzócserével foglalkozni.

Ami egyébként nem nagy dolog, de ha pont munka közben kell az ilyesmivel foglalkozni, az elég bosszantó lehet. Az asztali LED lámpa akár beépített vezeték nélküli töltővel is rendelkezhet. Amíg a laptop előtt tevékenykedünk, addig az asztali LED lámpán pihenhet a telefonunk, miközben töltődik.