Acana kutyatáp

Az Acana kutyatáp legkiemelkedőbb fajtái

Talán a kutyás gazdiknak van az egyik legnehezebb dolguk az eledelválasztásban, hiszen rengeteg márka uralja a piacot. Talán az Acana kutyatáp az, amiből a legtöbb lehetőséget kapjuk, hiszen a termékeik között vannak tápok különböző életkorú házi kedvenceknek, mindenféle ízesítésben és csomagolásban.

A felnőtt kutyáknak remek választás lehet az úgynevezett Adult Dog táp, ami 17 kg kiszerelésben érhető el. A gyártók garantálják, hogy minden olyan tápanyag benne van az eledelben, amire a kutyusunknak szüksége lesz az egészséges élethez.

A táp nem tartalmaz gyorsan felszívódó szénhidrátokat, így garantálja, hogy az állat egész napra elegendő energiát kap. A második legkedveltebb Acana kutyatáp a Puppy & Junior, ami kevesebb mint 0.5 kg-os kiszerelésben kapható.

A táp előnyei közé sorolható, hogy a kiskutyáknak több hús felhasználásával biztosítja a megfelelő tápanyagbevitelt. Többek között megtalálható az eledelben a csirkehús, a tojás, a gyümölcsök, valamint a zöldségek is. Az Acana kutyatáp révén minden szükségest megad a kedvencének!