akkus lombfúvó

Az akkus lombfúvó bevetésével megoldhatod a kültéri takarítást

A légseprők innovatív fejlesztésű kültéri takarító berendezések, amelyeket igen könnyen tudsz alkalmazni a házkörüli munkák során. Az akkus lombfúvó napjainkban temérdek kivitelben és teljesítményben érhető el és a kiváló hatékonyságának köszönhetően, méltán egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Amennyiben még nem rendelkezel egy akkus lombfúvó modellel sem, nézz körül a keziszerszámshop.hu webáruházban, ami folyamatosan megújuló kínálattal rendelkezik ebben a tematikában! Az őszi időszakban különösen jól tudod majd használni ezt a praktikus gépet, mert a lehullott levelek összeszedésében nagy segítséget nyújt.

A kompakt kialakításnak hála, az alkalmazása nem fárasztó, az alacsony súly következtében nem jelent megterhelést az ízületeidnek és az izmaidnak. A Makita elektromos kisgép extrákkal van felszerelve, mint amilyen a szénkefe nélküli motor vagy az XPT por- és cseppvédelem. Ezeken köszönhetően, az akkus lombfúvó mindenféle körülmények között bevethető, sőt, szabályozhatod az erősségét, mivel 6 fokozat közül választhatsz.