Az angyalszem látványossá teszi a járműt

Angyalszem
Angyalszem

A személygépkocsikon minden fényforrásnak megvan a maga szerepe. Van, amelyik a látási viszonyokat igyekszik javítani, másoknak a jelzésekben van szerepük. Olyanok is akadnak, amelyeknek főleg díszítő jellegük van.

Ilyen többek között az angyalszem is. Ez általában nem széria felszerelése az autónak, bár előfordult már egy-két modellnél, hogy gyárilag építették be. Viszont, nagyon sok autóalkatrészt forgalmazó szaküzletben hozzá lehet jutni és utólag is be lehet szerelni.

Az angyalszem igen látványossá teheti a járműt, ezért a sportautók tuningolása során, gyakran sor kerül a beszerelésére. A fénykarika használata a közutakon nem engedélyezett, viszont a bemutatókra, versenyekre és kiállításokra szánt járműveknél lehet használni. Az angyalszem így is igen népszerű az autórajongók körében.

Sokan az utakon is használják, hiszen veszélyt nem jelent. Azonban, műszaki vizsga előtt érdemes kiszerelni a járműből. Az angyalszem az interneten is megrendelhető. Keresse fel a bcf.hu webáruházat és válassza ki a megfelelő termékeket, hogy látványosabbá tegye a gépkocsiját!