antenna jelerősítő

Az antenna jelerősítő valódi szerepe

Egyes dolgoknak elég megtévesztő a megnevezése. Például az antenna jelerősítő kapcsán is sokan azt hiszik, ez arra való, hogy jobb legyen a vétel, ami valahol érthető is, hiszen ott van a nevében a jelerősítő kifejezés, azonban nem ezt a célt szolgálja.

Az antenna jelerősítő valójában olyankor szükséges, amikor túl hosszú a levezető kábel, vagyis 40 méternél is nagyobb a távolság a TV készülék és az antenna között. Továbbá, olyankor is szoktak ilyen eszközt alkalmazni, amikor kettőnél több vételi hely van, de ekkor sem azért, hogy jobb legyen a jel, hanem mindegyik készüléken ugyanolyan minőségben lehessen nézni a különböző adásokat.

Tehát, ha valaki jobb vételt szeretne, akkor azt nem az antenna jelerősítő által fogja tudni elérni, hanem elsősorban jobb antennát és kábelt kell vennie. Annak, hogy ez pontosan mit jelent, a bolt.sat.hu oldalon is utána lehet járni, ahol a szakértő munkatársak is tudnak segíteni, hogy az adott esetben mi lenne a legjobb megoldás és pontosan milyen termékek biztosíthatnák a legjobb eredményt.