apple mobiltelefon

Az Apple mobiltelefon kiemelkedő példányai

Az okostelefonokat tekintve két nagy csoportot különíthetünk el egymástól, amelyek mind széles vásárlórétegnek örvendenek, méghozzá az Androidot és az IOS-t. Az utóbbi az Apple mobiltelefon példányait rejti magában, amelyek rendkívül széles választékban állnak az ügyfelek szolgálatára.

Magától értetődően nem mindegy, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat. A legnépszerűbb példányoknak az iPhone XR-t, a 11-et és a legújabb SE 2020-at nevezhetjük.

Tulajdonképpen lényeges méret- és tulajdonságbéli különbségeket találhatunk a készülékek között. Az XR és a 11-es Apple mobiltelefon egyik legjobb tulajdonsága a rendkívül vékony kávával rendelkező, majdnem teljes képernyős kijelző.

Az iPhone 11 viszont már jelentősen többet tud, ami mind az operációs rendszerben, mind pedig az akkumulátor nagyságában megmutatkozik. A friss SE 2020 viszont már egészen más tészta. Ez az Apple mobiltelefon a régi 7-es példányt idézi külsőben, hiszen kicsi, vékony, könnyű, de a 11-es tudásával rendelkezik, így sokan mellette voksolnak.