Natúr szappanok széles választéka

Az arcápolás nélkülözhetetlen tevékenység

A kozmetikai termékeket fontos az időszaknak megfelelően megválogatni. Az arcápolás, összetételében eltérő termékeket igényel a hidegebb téli napokon, mint a nyári melegben. A kiszáradt bőr gondozása elengedhetetlen művelet a mindennapokban. De gondot okozhat a pattanásokkal teli, zsíros kinézetű arc is.

A Dorka szappan megalkotta a természetes alapanyagokat tartalmazó tisztálkodó és ápoló szereket, amelyek alkalmazásával a felhám újra hidratált és egészséges megjelenést kölcsönöz. A készítmények gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek nem okozva újabb irritációt és fertőzéses tüneteket.

A friss kecsketejből és kakaóvaj kombinációjából készült natúr szappan hatékony tisztítása mellett, regenerálja az arcbőrt és újra vitaminokkal, ásványi anyagokkal tölti fel azt. Az arcápolás alkalmával fontos a pórusok eltömítése nélküli tisztítás, hogy a bőr újra fellélegezhessen, így megszűnnek a kellemetlen pattanásos tünetek. A hidegen préselt növényi olajok felhasználása a termékek előállításakor krémes állagot kölcsönöz a készítményeknek.

Arcápolásra és az egész test hidratálására használható a naturista kence. A napsütés és a szél elvonja a bőr nedvességtartalmát, de az organikus kakaóvaj gazdagon táplál, szájfényként, arckrémként és napvédőként is felhasználható. Equadori kakaóvaj finom, keserű étcsokoládé aroma egész nap kellemesen illatozik a bőrfelszínen. A környezeti ártalmak tüneteinek kezelésére, a gondos arcápolás elengedhetetlen folyamat. Válasszon bőrbarát készítményeket és az arca újra tündökölni fog!