arcmasszírozó

Az arcmasszírozó regenerálja a bőrt

Az eszköz nagyon közkedvelt, hiszen több funkcióval is rendelkezik, a cserélhető fejeknek köszönhetően. Az arcmasszírozó megvásárlása azoknak javasolt a leginkább, akiknek nincs idejük szépségszalonokba járni heti rendszerességgel. A tisztítókefe kipucolja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Alkalmazása után a bőr ragyogó, puha és gyönyörű lesz.

A készülék két sebességgel rendelkezik. Hozzájárul a bőrápoló termékek könnyű felszívódásához. Az arcmasszírozó az erre a célra szánt fejjel feszesíti az arcbőrt, vagyis hatékony a ráncok eltüntetésében. A pozitívumai közé sorolható az is, hogy élénkíti a vérkeringést. Regenerál, biztosítja a fiatalos megjelenést, illetve eltüntetni a szem alatti táskákat.

Ha érzékeny a bőre, akkor sincs gond, hiszen a tartozékok között speciálisan kifejlesztett fejet is találhat. A gyengéd latex szivacs használata után biztosan nem pirosodik majd ki az arca. Az arcmasszírozó 5 különböző tartozéka között biztosan megtalálja azt, amelyik segít egészségesen tartani a bőrét.