egyajtós hűtőszekrény

Az egyajtós hűtőszekrény sokak kedvence

A berendezés kitűnő opció olyan háztartásokban vagy kereskedelmi környezetekben, ahol külön fagyasztót használnak. Az egyajtós hűtőszekrény méret és szín szerint többféle kivitelben kapható.

A kisebb verzió remek választás nyaralókba és hétvégi házakba, ahol egyszerűen nincs szükség fagyasztóra. A kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont az energiahatékonyság, hiszen folyamatosan üzemel. Arra is érdemes figyelni, hogy rendelkezzen automatikus leolvasztás funkcióval.

A kompresszor, illetve fagyasztó nélküli egyajtós hűtőszekrény előnyei közé tartozik, hogy kimondottan alacsony zajszinten üzemel. További pozitívuma, hogy hatalmas belső térfogattal rendelkezik. Amennyiben szeretnél amerikai side-by-side stílust létrehozni, akkor könnyedén megteheted, ha ugyanolyan típusú és márkájú fagyasztóval kombinálod.

Üvegajtós változatban is jelen van az üzletekben. Az efféle egyajtós hűtőszekrény biztosítja az italok, valamint az élelmiszerek jó átláthatóságát anélkül, hogy kinyitnád. Megfelelő karbantartás mellett, évekig kifogástalanul üzemel.