ingatlan ügyvéd

Az eladásra szánt ingatlan ügyvédet kíván

Budapesten két kerületben is várja ügyfeleit a Budapest Ügyvédi Iroda. Egy eladásra szánt ingatlan ügyvéd által hitelesített szerződéssel cserél tulajdonost, illetve földhivatali ügyekben is ingatlanjogban jártas ügyvéd tud sikeresen eljárni. Éppen ezért érdemes Önnek is megtalálnia a megfelelő jogi szakértőt, akinek a közreműködésével az ingatlan eladás vagy a vétel garantáltan zökkenőmentesen képes végbemenni.

Az adásvételi szerződésen nem csupán a felek aláírása szerepel, szükséges az ún. ellenjegyzés is, amit maga a szerződést készítő ügyvéd ellenjegyez. Fel kell tüntetni továbbá az időpontot, az ügyvédi iroda adatait, emellett szerepelnie kell rajta az ügyvéd aláírásának és szárazbélyegző lenyomatának.

Mindennek eleget téve, az eladott ingatlan ügyvéd által felügyelt jogi minőségben vált gazdát. Lehetőségünk van meghatalmazott által is ingatlant vásárolni, ilyenkor a szerződés mellé csatolni kell a meghatalmazást is. Minden kiszemelt ingatlan ügyvéd szakértelmét igényli. Ennek jóvoltából gyümölcsöző megállapodások születhetnek.