elöltöltős mosógép

Az elöltöltős mosógép bírja a strapát

A háztartásokban ez az egyik legtöbbet használt berendezés, ezért a megvásárlása előtt érdemes tájékozódni a működésével és az energiatakarékosságával kapcsolatban. Az elöltöltős mosógép kiváló döntés a nagycsaládosoknak, hiszen a kapacitása elérheti a 12 kg-ot.

Rengeteg választható programmal rendelkezik, röviden ez annyit jelent, hogy saját magad választhatod meg a mosási időt, illetve a hőfokot. A berendezésre alacsony zajszint és stabilitás jellemző. Az elöltöltős mosógép különféle mosási programokkal rendelkezik, így mindig a megfelelőt választhatod.

A mai modern berendezések már wifin keresztül irányíthatóak. Mielőtt hazaérnél a munkából, elindíthatod a kellő programot, így sokkal gyorsabban végezhetsz a házimunkákkal. A több irányba mozgó dob jelentős mértékben hozzájárul a mosás hatékonyságához.

Az elöltöltős mosógép használatát követően mindig hagyd nyitva az ajtót, hogy alaposan kiszáradjon és szellőzzön. Ha a fürdőszobában helyezed el, akkor gyakran töröld át, hiszen a kifröccsenő víz kárt tehet a festésben.