Az évtizedek óta sikeres ékszerbolt

Ékszerbolt

Az emberek manapság is nagyon kedvelik az arany és ezüst ékszereket, de egy szép ajándék esetében is mindig felmerül az ékszer vásárlás ötlete. A megfelelő ékszerbolt megtalálása bármelyik esetben nagyon fontos, hiszen nem mindegy, hogy milyen a kínálat és az árak. Az Auriker Kft. 1996-ban indult útjára, tehát több mint két évtizede látja el a magyar közönséget szebbnél-szebb ékszerekkel.

A magyar tulajdonú cég évente mintegy 16.000 arany és ezüst ékszert értékesít és több mint 5.000 elégedett vásárlóval dicsekedhet. Nem vitás, hogy ilyen sikerekkel nem minden ékszerbolt büszkélkedhet. Kezdetben Pécsen, majd Budapesten nyíltak meg boltjai a cégnek, de ma már tulajdonképpen az egész országban jelen van az online változatának köszönhetően.

Az ekszershop.hu internetes ékszerbolt ugyanazzal az elhivatottsággal szolgálja ki a vásárlók igényeit, mint a fizikai boltok. A vállalkozás munkatársai tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a magyarok milyen ékszerekre vágynak, így szinte teljesen biztos, hogy Te is megtalálod náluk az álmaid ékszerét.