ezüst karika fülbevaló

Az ezüst karika fülbevaló minőségi termék

A kiegészítőket nemcsak a hölgyek, hanem az urak is előszeretettel viselik. Az ékszerüzletekben rengeteg szebbnél-szebb darabbal találkozhat. Az ezüst karika fülbevaló felhozatala igencsak sokszínű. A kisebb és nagyobb méretű darabok egyaránt népszerűek. Általában 925 sterling ezüstöt alkalmaznak a kellékek elkészítésekor.

Ez az anyag rendkívül szép, ráadásul strapabíró is. Ellenáll az környezeti hatásoknak. Ez azt jelenti, hogy az erős napsugárzás vagy a nedvesség sem tesz kárt benne. Az ezüst karika fülbevaló tartalmazhat különféle mintákat, valamint díszítéseket. A Swarovski kő berakással készült változatokat rengeteg hölgy szereti. Ezek a darabok nagyban feldobják a megjelenést.

A termék megvásárolható önmagában, illetve készlet formájában. Ha szettben rendeli meg, akkor a tulajdonába kerülhet még egy nyaklánc, karkötő és gyűrű is. Az ezüst karika fülbevaló árát befolyásolhatja a mérete, a mintázata, valamint a súlya. Minél kihívóbb és díszesebb egy kellék, annál magasabb árkategóriába tartozik.