ezüst nyaklánc

Az ezüst nyaklánc igényli az ápolást

Nagyon sokan választják ezt az ékszert, hiszen az alapanyaga viszonylag tartós, megfelelő ápolás mellett gyönyörűen csillog és az ára igencsak kedvező. Az ezüst nyaklánc felületét ródiumozással kezelik annak érdekében, hogy fényesebb, kopásállóbb legyen és ne színeződjön el idő előtt.

Az ékszer hajlamos a feketedésre, szóval a kozmetikai cikkek, amelyek ként tartalmaznak, negatív hatást gyakorolnak rá. A termálvizet egyáltalán nem bírja, ezért a gyógyfürdőben nem javasolt a viselése. A feketedés ellen könnyedén felléphet speciális tisztítókendővel és folyadékkal.

Az ezüst nyaklánc fényesítése ötvösműhelyben is történhet, ahol a mester polírozással oldja meg a problémát. Mivel ennek a kiegészítőnek az alapanyaga könnyen megmunkálható, ezért nagyon mutatós, különleges formájú modellekkel találhatja szembe magát a kereskedésekben.

A nyakék tökéletes döntésnek bizonyulhat ajándékként. Ha nem tudja mivel lepje meg a kedvesét, akkor bátran keresse fel a webshopokat! Az ezüst nyaklánc néhány kattintással megrendelhető pénz visszafizetési garanciával.