Az Intherm jó választás lehet

Honeywell Evohome rendszer

Napjainkban az emberek az energia költségek legnagyobb részét a fűtésre fizetik. Ezt nagyon sokan szeretnék csökkenteni, ezért többféle módszerhez is folyamodnak. Ha ennek kapcsán utánanéz az interneten, akkor például az Intherm termékei közül válogathat kedvére. Minden fűtési berendezésben megtalálható az automatizálás, vagyis a vezérlés, amely a működést befolyásolja. Ha mindig csak a használatban lévő helyiséget fűti ki, akkor azzal elég sok pénzt tud megtakarítani.

Ehhez csupán egy hőkezelőre van szüksége. Kisebb befektetésnek számít az automatizálás a korszerűsítés során, ezért sokkal jobb, mintha egy bonyolult és drága kazánt szerezne be, vagy esetleg a teljes fűtési szerkezetet cserélné le. Az Intherm munkatársai emellett még az árnyékolást, a szellőztetőt, a napkollektort, a légkondicionálókat, a hőszivattyút, valamint a napelemet is fel tudják szerelni. A tervezőkkel és kivitelezőkkel együtt tudnak működni. Ha a fűtéskorszerűsítésre még nem talált megfelelő szakembereket, akkor itt a lehetőség, jelentkezését örömmel várják az Intherm szakemberei!

Hívja őket bátran, a munkájukban biztosan nem fog csalódni! A Honeywell Evohome rendszer a hőmérséklet szabályozását és a fűtés egyik új módszerének lehetőségét tárja fel Önnek. Ez egy érintőképernyős, színes, vezeték nélküli központi vezérlő, amely lakásába mindenképpen megfelelő lesz. Kézben tartva, bárhol használhatja otthonában, töltése nagyon egyszerű, egy asztali vagy fali állványon is egyaránt történhet. A radiátorokra felszerelhető a termosztát, amely vezeték nélküli wifi kapcsolatot képes létrehozni.

Ezáltal az irányító egység vezérlő jeleket küld, a termosztát pedig a hőmérsékleti adatokat küldi tovább a központnak. A Honeywell Evohome rendszer az Ön és családja kényelméért lett kialakítva. A berendezést intelligens kütyük közé tartozik, mivel megtanulja, hogy a szoba kifűtése meddig tart. Ha például nyitva hagyná az ablakot, azt is figyelembe veszi a Honeywell Evohome rendszer és jelzi is Önnek. Mindezek mellett még a meleg víz állapotát is figyeli és adatokat küld róla.