Az iRobot Roomba robotporszívó 886-os modellje

iRobot Roomba robotporszívó
iRobot Roomba robotporszívó

Aki szereti a modern berendezéseket, és azt sem bánja, ha nem kell elvégeznie azt a takarítást, amit egy robotporszívó is megtehet, annak érdemes megtekinteni a következő ajánlatot. Az iRobot Roomba robotporszívó szívóhatása kiváló, így a nagyobb szennyeződéseket is eltünteti a szőnyegről vagy bármilyen padlóról.

A modern technológiának köszönhetően az állatszőr kellemetlen látványa is megszüntethető, ugyanis a gumikefék egymással szemben forogva gyűjtik össze ezt. Az sem mellékes, hogy ez a készülék minimális karbantartást igényel, tehát Önnek szinte semmilyen feladata nem lesz a porszívózás terén.

Bármit csinálhat, hiszen ez a készülék elvégzi a feladatot. A konyhában főzhet, tévét nézhet, vagy akár a hálószobában olvashat, miközben az előszobát hatékonyan megtisztítja az iRobot Roomba robotporszívó. A halk működése is hozzásegíti az otthoniakat ezekhez a feladatokhoz, hiszen nem zavar senkit, és a kisállatok sem ijednek meg tőle. Van, aki utál mosogatni, mások az ablakmosástól irtóznak. A legtöbb ember számára pedig a porszívózás jelenti ezt a kellemetlen érzést.

Szerencsére, az iRobot Roomba robotporszívó folyamatosan újabb és újabb modelljei jelennek meg, amelyek egyre csendesebbek, gyorsabbak és erősebbek. Például az iRobot Roomba robotporszívó 886-szor erősebb szívóerővel bír, mint az 700-as modellek. Azt még tudnia kell, hogy az utóbbi modell nagyon jól tisztít bármilyen padlót, de amikor a szőnyegekről van szó, érdemes az újabbakat használni. Ezekben a portartály is nagyobb, így akár 60 százalékkal több port is tárolnak, mint a régebbi típusok.

Milyen egyéb jellemzői vannak az új modellnek? A fent említett előnyök mellett kifejezetten plusz pontnak számít, hogy előre programozható, a hét bármelyik napjára. Ugyanakkor érzékeli a szennyeződéseket, és nem akad el a különböző kábelekben vagy vezetékekben. Az iRobot Roomba robotporszívó minden háztartásban jól jön, hiszen egy gonddal kevesebb hárul az amúgy is elfoglalt háziasszonyokra. Rendelje meg akár saját magának, akár egy kedves ismerősének ajándékba!